Michiel van der Valk terug bij Geinoord

Ondanks het feit dat de voetbalcompetitie helemaal is lamgelegd, is er toch opvallend nieuws uit het Geinoord-kamp. Dat betreft allereerst de terugkeer van Michiel van der Valk (34) naar Parkhout, de huidige JSV’er wil komend seizoen bij zijn vroegere club ‘de cirkel rond maken’ zoals hij het zelf uitdrukt. In zijn jeugd speelde Michiel samen met zijn broer Daan in de jeugd van Geinoord om daarna via een periode bij GVVV in Veenendaal naar JSV te verhuizen.

Een andere opvallende transfer is de komt van de 19-jarige Stijn Gerrits naar Geinoord. Hij speelde vanaf zijn jeugd bij Feyenoord, daarna een aantal seizoenen bij NAC in Breda om daarna in actie te komen bij De Baronie in de derde divisie. Trainer Gerrit Plomp heeft grote verwachtingen van dit talent, die als middenvelder ingezet zal worden. Wegens een verhuizing naar Nieuwegein en een studie in Utrecht is Gerrits in beeld van Geinoord gekomen.

Een derde opvallend nieuwtje van Parkhout is het vertrek van de jeugdige Robin Kuijer naar Brederodes. Hij is de zoon van voormalig eerste elftalspeler Dennis Kuijer en maakte het afgelopen seizoen de sprong naar het eerste elftal waar hij niet altijd een basisplaats kreeg. Mede daardoor heeft Robin de overgang naar Brederodes in Vianen in gang gezet. Daar lijkt de technisch vaardige maar fysiek kwetsbare Kuijer wel verzekerd te zijn van een basisplaats.

Michiel van der Valk keert terug bij zijn oude club Geinoord ‘om de cirkel rond te maken’. (Foto Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren