Katern

MHCN organiseert proef hockeytraining voor de jeugd

Het seizoen bij Mixed Hockeyclub Nieuwegein is alweer in volle gang. Met ruim 550 jeugdleden worden er wekelijks heel wat ballen overgetikt, waarbij plezier, teamspirit en ontwikkeling van spelers centraal staan.

O.a. deze kanjers hierboven zijn nog op zoek naar hockeyvriendjes en vriendinnetjes die zich aansluiten bij hun team. Heb jij een (klein)kind tussen de 6 en 9 jaar en lijkt het hem/haar leuk om het een keer te proberen? En natuurlijk samen te juigen? Dan zijn ze van harte welkom op 2, 9 en 16 oktober van 15.15 uur tot 16.15 uur. De hockeyclub zorgt voor een stick, bitje en scheenbeschermers tijdens deze proeftrainingen.

Inschrijven voor deze proeftraining kan eenvoudig via joj@mhcn.nl. Vanaf volgende week beginnen de clinics waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen om deze leuke sport te ervaren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren