Katern

MHCN Kids Najaarsclinics: maak gratis kennis met hockey!

Is jouw kind ook toe aan buitenspelen? Hockey is dé buitensport bij uitstek! De 550 jeugdleden van Mixed Hockey Club Nieuwegein tikken wekelijks met veel plezier heel wat ballen over en beleven hoe leuk en uitdagend het spelletje is. Goed voor hun zelfvertrouwen en lekker buiten bewegen. Deze jeugdkanjers kunnen in hun teams nog hockeyvriendjes en -vriendinnetjes gebruiken! Doet jouw kind mee?

Is jouw zoon of dochter tussen de 6 en 10 jaar, op zoek naar een gave teamsport en lijkt het hem/haar leuk om hockey te proberen? Dan zijn zij welkom op de speciale KidsClinics op woensdagmiddag 5, 12 en 19 oktober van 15.45 – 16.45 uur bij MHCN.

Kinderen kunnen aan alle 3 de clinics gratis meedoen en zo ontdekken hoe leuk hockey is. Vriendje, vriendinnetje, buurjongen of -meisje mee? Leuk! Stel tijdens de clinics ook gerust je vragen over onze club, ontmoet onze enthousiaste begeleiding en proef het familiegevoel van MHCN.

Inschrijven kan eenvoudig met een mailtje aan joj@mhcn.nl, met daarin je naam en geboortedatum van je zoon of dochter. De hockeyclub zorgt voor een stick.

Over MHCN
Hockeyvereniging MHC Nieuwegein is opgericht op 11 november 1978 en is een familievereniging waarbij zowel op prestatief als recreatief niveau wordt gehockeyd. MHCN neemt een duidelijke plaats in binnen de Nieuwegeinse gemeenschap. Een gezellige plek aan het water bij een oude dorpskern geeft een fraaie en sfeervolle basis. Het clubhuis is onlangs aangepast en uitgebreid met een terras. De accommodatie is in de zomer van 2014 door de Stichting Kunstgrasveld Rijnhuizen ook wat betreft de velden geheel up to date gebracht, een extra veld is gerealiseerd. Er liggen nu twee prachtige watervelden- en één zand gestrooid kunstgrasveld. Door deze verbeteringen kon de hockeyclub verder groeien en inmiddels zit MHCN op 700 leden. Het beleid van de club is gericht op een verdere groei tot ruim 1000 leden.

De Mixed Hockey Club Nieuwegein (MHCN) organiseert in het voor- en najaar altijd kennismakingsclinics voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk