Mexicaanse aardappel-bonenschotel met runderchipolata

Voor 2 personen en een ruim portie nodig:

8 aardappelen in schil, schoongeboend en en hele dunne plakjes gesneden.
3 teentjes knoflook fijngehakt
2 grote uien gesneden
300 gram geraspte parmesan
1 pakje philadephia naturel
200 gram mini tomaatjes gehalveerd
150 gram tomaten tapenade
200 gram gekookte haricots verts
1 blik 100 gram chili boontjes
1 blik 100 gram witte bonen
100 gram jalapeno pepers in stukjes
200 gram gebroken taco schelpen
Peper
Zout
olie
4 runder – chipolata worstjes

De aardappelschijfjes mengen met de knoflook, jalapeno pepers, tacoschelpen, ui, een beetje olie, zwarte peper, zout, de philadephia en Parmesaanse kaas.

Een ovenschaal invetten met olie en daarin het aardappelmengsel op 200 graden in de oven bijna een uurtje bakken, na een kwartier de temperatuur naar 150 graden zetten.

In een pan de tapenade verwarmen, daarin de mini tomaatjes ongeveer 10 minuten smoren, samen met de haricots verts en andere bonen.

De chipolata worstjes in stukjes snijden en bakken, indien gaar mengen met het tomaten-bonenmengsel, dit serveren boven op de aardappelschotel.

20160504_mexico_schotel

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: