Meubelbedrijf komt met magazijn op Het Klooster

Meubelcentrum Lissabon B.V. gaat op het bedrijvenpark Het Klooster een magazijn voor meubelopslag realiseren. Het Klooster biedt de mogelijkheden voor de gewenste uitbreiding van magazijnruimte voor het meubelbedrijf. Op 25 november tekende de directeur van het meubelcentrum de koopovereenkomst voor aankoop van de kavel. Halverwege volgend jaar verhuist de onderneming van Laagraven naar het nieuwe pand en blijft daarmee in Nieuwegein gevestigd.

‘Wij merken dat naast grote nationale transport- en distributiegerichte organisaties ook regionaal opererende en in Nieuwegein gevestigde bedrijven in toenemende mate belangstelling tonen voor vestiging op Het Klooster. Het bedrijvenpark voorziet daarmee in een groei en vestigingsbehoefte van lokaal en regionaal bedrijfsleven. De gunstige ligging en goede bereikbaarheid maken Het Klooster een aantrekkelijke vestigingsplaats’, aldus wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken.

De Pronto-meubelzaken en Profijt-meubelzaken zijn onderdeel van Meubelcentrum Lissabon B.V. Momenteel is de magazijnruimte voor meubels gevestigd in een pand aan de Ravenswade. De wens op uitbreiding wordt gerealiseerd op een kavel van 1.812 m2 op Het Klooster. In het voorjaar van 2016 start de bouw, de oplevering is halverwege 2016 gepland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren