Met uw kind over seks te praten

De bibliotheek ‘De Tweedeverdieping’ houdt op donderdag 31 mei een voorlichtingsavond voor ouders en leerkrachten over: ‘Hoe met uw kind over seks praten.’ Het begint om 20.00 uur. Met uw kind over seks praten. Hoe doet u dat eigenlijk? Wat vertelt u een kind van 7 jaar of eentje van 10 jaar al wel en wat beter nog niet? En wat voor boeken, folders en websites zijn er die u kunnen helpen uw kind goed voor te lichten? Tijdens deze interactieve avond ‘Met uw kind over seks praten – een voorlichtingsavond voor ouders’ worden ervaringen gewisseld en komen al deze onderwerpen aan bod.

De GGD, expert op het gebied van voorlichting, behandelt de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen tussen de 5 en 15 jaar en legt uit hoe u ze in een bepaalde fase het beste kunt voorlichten. En natuurlijk is er ook ruimte voor uw vragen. Na de lezing heeft u de gelegenheid om de voorlichtingsboeken die in de bibliotheek beschikbaar zijn, in te kijken en eventueel meteen uit te lenen, natuurlijk is er ook een uitgebreide lijst met internetsite en tips.

Voor ouders van kinderen tussen 5 en 15 jaar. Toegang voor bibliotheekleden: € 7,50. Toegang voor niet-bibliotheekleden: € 12,50. Reserveren kan via actie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk