Met de Stadspas voordelig naar de Nieuwegein Awards

Op zaterdag 18 februari a.s. worden weer de Nieuwegein Awards gehouden in het Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Pashouders van de Nieuwegein Stadspas kunnen voor slechts € 3,50 p.p. (i.p.v. € 27,50 p.p.) naar de Awards-uitreiking en afterparty ter afsluiting van de  Nieuwegein Awards. Er zijn voor de houders 100 toegangskaarten beschikbaar gesteld. Per Stadspas kunnen twee kaarten worden gekocht. Heeft u belangstelling? Stuur dan voor 5 februari 2017 een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nl en geef aan of u met 1 of 2 personen komt. Lees hier meer over het aanbod.

Als hoofdact heeft het organisatiecomité ‘Buddy Vedder’ weten vast te leggen. Deze acteur, presentator en danser kreeg landelijke bekendheid door zijn rol van Rover Dekker in ‘Goede Tijden.’ Onlangs won hij de populaire danscompetitie Dance Dance Dance. Hij trekt nu het land door met zijn eigen show vol dans en zang en doet dat samen met vier danseressen. ‘We zijn dan ook erg blij dat we het Nieuwegeinse publiek deze rasartiest kunnen laten zien’ aldus de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren