Katern

Met de camper op pad voor een zorgeloze vakantie deze coronazomer

De zomer is in aantocht, en daarmee ook de zomervakantie. Ook al gaat Europa steeds meer op geel en kunnen wij vrijer bewegen met vaccinatiebewijzen. Maar wat in Nederland wel weer kan, kan in het buitenland misschien weer niet.

Voor genoeg mensen een reden om van tevoren een vakantie in het buitenland te boeken. Gaan de vluchten of busritten wel door? Mag de accommodatie op het uiteindelijk wel gasten ontvangen?

Wij hebben een super alternatief voor een zorgeloos mogelijke zomervakantie: op vakantie met een camper!

Reden 1: Je hebt je eigen slaapplek en toilet bij je
Een groot voordeel van een camper is dat je je eigen accommodatie. Het is eigenlijk een huis op wielen. Met een camper ben je verzekerd van een bed om in te o vernachten en vaak ook een toilet. Hoef je ook niet ’s nachts op pad om een toilet te bezoeken. Je hebt in feite alleen je vervoersmiddel nodig om vakantie te kunnen vieren.

Dat is al een goede reden om in een camper te investeren. Hoewel een camper natuurlijk wel wat kost, kun je gelukkig geld lenen voor een camper ook met het op de toekomst.

Reden 2: Je hebt een keuken en een koelkast bij je
Kom je aan op je vakantiebestemming en kom je erachter dat restaurants en bars daar nog niet zijn. In een camper ben je voorzien van je eigen keuken. Supermarkten blijven altijd geopend, dus als jij de boodschappen doet, kun je jezelf gewoon van (warm) eten voorzien.

Ook heb je je koelkast bij je, dus koele drankjes zijn ook bij de hand als je ze tenminste ingekocht hebt.

Reden 3: Flexibele reizen
Een camper bied je ook de flexibiliteit om je bestemming tussentijds of zelfs vlak voor vertrek nog aan te passen. Had je je zinnen gezet op Spanje maar is er daar te weinig mogelijk, dan stop je al in Frankrijk of rijd je door naar Portugal.

Wil je niet te lang op dezelfde plek blijven? Dat kan uiteraard ook. Je bent niet gebonden aan een locatie waar niets te beleven is. Je maakt er gewoon een rondreis van, zo zie je wat meer van het land of de regio.

Wil je deze coronazomer zeker naar het buitenland op vakantie wil maar niet teleurgesteld worden door een geboekte reis die in het water valt, dan is op stap gaan met de camper een perfect alternatief waarmee je zo’n teleurstelling kunt voorkomen.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren