Katern

Merwestein zelfs op Oudejaarsdag geopend

Zoals elke schoolvakantie opent hét zwembad van Nieuwegein, Merwestein, ook in de kerstvakantie haar deuren voor recreatieve zwemmers. Merwestein biedt voor jong én ouder sportief vermaak. Het zwembad van Merwestein is één van de weinige zwembaden in de regio dat zelfs op Oudjaarsdag geopend is. Speciaal voor deze dag zijn er aangepaste openingstijden, namelijk van 10.00 tot 14.00 uur.

Hoofd Zwemzaken Wim Verweij: “Wij bieden onze gasten graag de mogelijkheid om ook op deze dag van al onze recreatieve zwemfaciliteiten te genieten. Bijna alle zwembaden in de omgeving zijn op oudsjaardsdag gesloten, maar uit ervaring weten wij dat het juist een populaire dag is om met (een deel van) het gezin te zwemmen.”

Merwestein is heeft slechts vier vaste dagen in het jaar dat het zwembad niet geopend is, namelijk Koninginnendag, eerste en tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Mede door deze ruime openingstijden ziet het subtropisch zwemparadijs in Nieuwegein haar bezoekcijfers stijgen, dit tegen de landelijke trend in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk