Katern

Merwestein in de race voor titel ‘Beste accommodatie – zwembaden – met meer dan 200.000 bezoekers per jaar’

Met de titel zwembad van het jaar 2017 in de zak, doet zwembad Merwestein ook dit jaar weer mee om de titel binnen te halen. ZwembadBranche (ZBB) – het meest toonaangevende vakblad binnen de branche – organiseert voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards. Verbindion en daarmee Zwembad Merwestein is in de race voor de categorie: Beste accommodatie – zwembaden – met meer dan 200.000 bezoekers per jaar.

In de categorie Beste accommodatie – zwembaden met meer dan 200.000 bezoekers per jaar, wordt de winnaar bepaald middels een tevredenheidsonderzoek. De uitreiking van de awards vinden plaatst op de landelijke ZBB dag op 9 oktober. ‘Om in aanmerking te komen voor de “Het Gouden Zeepaard” award in de categorie Beste accommodatie – zwembaden met meer dan 200.000 bezoekers per jaar, hebben we de hulp nodig van onze bezoekers!’ aldus directeur Ton Bothoff. ‘Immers, hoe meer gasten/bezoekers de online enquête invullen, hoe groter de kans dat we de award winnen’ zegt Bothoff.

Bothoff: ‘Tevens is de klanttevredenheids-enquête voor ons als bedrijf erg belangrijk, het geeft ons de kans om inzicht te verkrijgen in onze dienstverlening en daar waar nodig te verbeteren en te leren. Het invullen van de enquête kan tot en met 14 september 2018 en kost u maximaal 4 minuten.’ Ga hier naar de klanttevredenheids-enquête.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren