Menzis stopt in 2020 met collectieve ziektekostenverzekering

Verzekeraar Menzis zegt het contract van de collectieve ziektekostenverzekering met een aantal gemeenten per 1 januari 2020 op. Dit geldt ook voor de gemeente Nieuwegein. Inwoners die van de collectieve ziektekostenverzekering gebruikmaken, krijgen daarover deze week van uitvoeringsorganisatie WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) een brief. Klanten blijven tot 1 januari 2020 gewoon verzekerd via de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis. Zij hoeven nu dan ook niets te doen, zodra er meer duidelijk is over een andere aanbieder, krijgen zij hierover bericht. Voor meer informatie of in geval van vragen kunt u terecht op www.wil-lekstroom.nl/menzis of telefonisch bij WIL op (030) 702 23 00 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

Speciaal voor mensen met een laag inkomen en hoge zorgkosten bieden de gemeente Nieuwegein en WIL een collectieve ziektekostenverzekering. De gemeente betaalt mee aan de premie van deze verzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten. De gemeente vindt het belangrijk dat u ook in de toekomst goed verzekerd blijft.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!