Memorialday Paul Walker druk bezocht

In Nieuwegein waren zondagmiddag 22 december j.l. duizenden autoliefhebbers bij de ‘memorialday’ voor de onlangs overleden acteur Paul Walker. De filmster, bekend van de ‘Fast and the Furious’-films, kwam 30 november j.l. om het leven door een auto-ongeluk. Fans van Walker hebben de herdenking georganiseerd. Er waren onder meer replica-auto’s uit de filmserie aanwezig. Autoliefhebbers uit het hele land zijn naar de herdenking gekomen en er waren ook bezoekers uit Duitsland en België.

Bezoekers van het evenement aan de Symfonielaan konden een condoleanceregister tekenen, dat naar de nabestaanden in Amerika wordt opgestuurd. De herdenking verliep zonder incidenten, laat de politie aan RTV Utrecht.

De veertigjarige acteur kwam om het leven toen de auto waarin hij zat met hoge snelheid tegen een lichtpaal klapte. De auto brandde vervolgens uit. Walker en zijn financieel adviseur Roger Rodas kwamen daardoor om het leven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren