Katern

Melding openbare ruimte

Is er iets kapot in uw buurt of heeft u last van iets dat niet in orde is in de openbare ruimte? Bel dan met de gemeentelijke servicelijn: 14-030.

Wat kunt u melden?
U kunt meldingen doen over zwerfvuil, losliggende stoeptegels, niet werkende lantaarnpalen, een muizen of rattenplaag. Ook als straatput verstopt is door overmatige regen of als de stoplichten niet werken kunt u bellen.

Melden helpt
U leeft in de wijk , u ziet het beste wat er moet gebeuren. Met uw melding helpt u niet alleen de gemeente, u helpt zelf mee aan het leefbaar houden van de wijk. Gevaarlijke situaties of andere ernstige meldingen worden vrijwel direct opgepakt en opgelost. Bij minder dringende zaken kan er wat tijd overheen gaan. Een passende actie wordt er sowieso ondernomen.

Zo eenvoudig is het
Als u belt hoort u eerst een stem en die vraagt om de gemeentenaam te noemen: Nieuwegein. Dan vraagt een echte telefonist(e) uw naam, adres en telefoonnummer. Ook wordt uw e-mailadres genoteerd. U ontvangt direct na de melding een registratienummer voor uw melding. Daarna ontvangt u bericht van de voortgang via de e-mail. U kunt op werkdagen van 08.30 uur tot 20.00 uur bellen naar 14 030.

One thought on “Melding openbare ruimte

  1. Henk

    Melden helpt? Als je iets meldt, krijg je een email terug dat het bij het reguliere onderhoud meegenomen wordt…
    Daar heb je dus geen drol aan

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren