Meld uw bedrijf aan voor de Maatschappelijke Stage Markt in Buurtplein Zuid

Op donderdagavond 8 juni 2017 wordt er weer een MaSmarkt gehouden. Tijdens deze markt kunnen organisaties / verenigingen / initiatieven zich presenteren door in gesprek te gaan met de leerlingen. Het is belangrijk dat leerlingen een duidelijk beeld hebben van de organisaties; “Wat doen jullie – welke doelgroep hebben jullie op het oog – wat kunnen leerlingen betekenen voor de organisatie – wat wordt er van de leerling verwacht.” Met andere woorden: Hoe leuk kan een MaS zijn bij uw organisatie!!

Elke organisatie krijgt een eigen kraam. De kramen kunnen om 17.30 uur worden ingericht. Er zal dan gelegenheid zijn om de inwendige mens te versterken, er staat soep en broodjes voor u klaar. De avond start om 19.00 uur, de leerlingen hebben tot 20.00 uur de mogelijkheid om langs de kramen te lopen om informatie te verzamelen over de verschillende organisaties. Na het opruimen is er voor de organisaties gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden voor deze stagemarkt kan per e-mail naar: mas@movactor.nl. Graag aanmelden voor vrijdag 5 mei 2017. Bij de aanmelding vragen wij u aan te geven wat voor een soort organisatie u bent, met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en of u nog specifieke dingen nodig heeft. (b.v. stroom e.d.)

Ook dit jaar zal de MaSmarkt geen verplichtend karakter hebben voor de leerlingen. Er is van te voren niet te zeggen hoeveel leerlingen de MaSmarkt zullen bezoeken. Vorig jaar was het een zeer druk bezochte markt!

Plaats: Buurtplein Zuid, Ratelaar 37, Nieuwegein
Datum: Donderdagavond 8 juni 2017
Tijd: 17.30 – 21.00 uur

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk