Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Een krant, maar dan alleen digitaal. Dat doen we met De Digitale Stad Nieuwegein aankomende 4 november alweer 20 jaar, en met heel veel plezier. Al lange tijd speelde onze redactie met het idee om ook een krant uit te brengen in PDF formaat waarin we terugblikken en vooruit kijken. Vandaag, vrijdag 8 mei 2015 brengen wij precies 1 jaar ‘De Digitale Nieuwegeiner’ uit. Krijgt u hem al?

In ‘De Digitale Nieuwegeiner’ (Klik hier voor het archief) brengen we het nieuws van de afgelopen week en die dingen die aankomende week staan te gebeuren. Een kleine selectie van onze redacteuren want de rest vindt u natuurlijk dagelijks op onze website.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u krijgt ‘De Digitale Nieuwegeiner’ iedere vrijdag automatisch om 10.00 uur in uw e-mailbox. De krant zal ook worden verspreid via onze Sociale Media kanalen (Twitter, Facebook, Pinterest).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren