Meld je project aan voor NLdoet 2023

Op 10 en 11 maart 2023 is het ook in Nieuwegein weer NLdoet. Hét evenement om jouw maatschappelijk project in the spotlight te zetten én om vrijwilligers te trekken. Aanmelden kan nu en vraag dan ook direct subsidie voor jouw activiteit aan (tot max. € 350,–).

In Nieuwegein coördineert Samen voor Nieuwegein net als voorgaande jaren weer NLdoet en ondersteunen we partijen zo in de zoektocht naar vrijwilligers. Als het project op vrijdagmorgen 10 maart tussen 10.00 – 13.00 uur plaatsvindt, kunnen mogelijk ook studenten van het ROC Midden Nederland Horeca en Toerisme College worden ingezet. Ook zal het Nieuwegeinse college van B&W tijdens NLdoet 2023 helpen bij diverse klussen.

Door de komende tijd in te schrijven op een klus en vrijwilligers te leveren, kunnen bedrijven en organisaties een mooie invulling geven van het begrip teambuilding. Op de website van Samen voor Nieuwegein staat meer informatie.

Aanmelden en tot € 350,- subsidie
Om je activiteit voor NLdoet aan te melden, moet je eerst een account hebben bij het Oranje Fonds. Daarna kan je via de website van NLdoet aan de slag en komt je project in het overzicht te staan. Vanaf half januari zal Samen voor Nieuwegein de nodige activiteiten in de spotlight zetten om zo te helpen vrijwilligers te werven. Ook het Vrijwilligershuis speelt hierin altijd een rol. Tijdens NLdoet worden alle projecten in Nieuwegein bezocht.

Budget aanvragen voor NLdoet 2023 gaat via bovengenoemde site. Financier hiermee bijvoorbeeld verf voor je clubhuis of voor de huur van benodigde gereedschappen. Aanmelden kan tot eind januari 2023, maar wacht niet te lang, want op = op. LET OP: je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een activiteit op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk