Meld je aan voor ‘Rijnhuizen Buitengewoon’

In het weekeinde van 25 en 26 augustus 2018 vindt het cultuurevenement ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’ plaats: een evenement waar zowel amateur- als professionele kunstenaars uit de regio hun werk in dit fraai aangelegde park presenteren voor een kunstminnend publiek van alle leeftijden.

Gelijktijdig met Rijnhuizen Buitengewoon 2018 wordt het eerste zomerfestival Rond het Fort georganiseerd. Muziek, optredens en kunst in deze groene oase in Nieuwegein is een prachtige combinatie. In het park komen pagodetenten voor schilders en kunstenaars met klein werk zoals keramiek en sieraden.

Daarnaast zijn er in het park in de open lucht plekken voor 3D-werk. Welkom zijn beeldhouwers met brons, hout of steen. Keramisten, glas- en textielkunstenaars, maar ook schilders en fotografen met buitenwerk. Dit werk dient weerbestendig te zijn!

De inschrijfperiode is inmiddels gestart en de organisatie nodigt (amateur)kunstenaars uit Nieuwegein en de omgeving uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Dan is nu het moment om zich aan te melden. Dit kan tot en met 20 april aanstaande via: inschrijven@rijnhuizenbuitengewoon.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!