Meld je aan voor: ‘Gluren bij de Buren’ in tuinen én huiskamers

Op zondag 3 juli vindt ‘Gluren bij de Buren’ voor de tiende keer plaats in Nieuwegein. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot en met 22 mei via de website van de organisatie. Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en DE KOM, theater en kunstencentrum.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Nieuwegeiners stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Nieuwegein en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Algemene informatie
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk