Meld je aan voor de 2e Nationale Tattoo-Catwalk in Vreeswijk

De Museumwerf als perfecte locatie, het prachtige weer, de vele nieuwsgierige toeschouwers en bovenal de enthousiaste deelnemers met hun schitterende tattoos en verhalen die daarbij hoorden, maakten van de 1ste Tattoo-Catwalk in de zomer van 2023 een festijn waar iedereen van heeft genoten. De Tattoo Catwalk wordt georganiseerd door de Museumwerf Vreeswijk en het Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Tattoo Catwalk

‘Aan deze organisaties en de modellen nu de taak om van de 2e keer ook een succes te maken!’ aldus Monique de Beer van het Dorpshuis. Deze 2e catwalk zal plaatsvinden op zondagmiddag 1 september van 14.00 uur tot 16.00 uur, op het buitenterrein van de Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113, dat extra ‘aangekleed’ zal worden met muziek en activiteiten die op de één of andere manier met Tattoos te maken hebben.

Aanmelden als model en deelnemer
‘Het succes van de catwalk hangt af van deelname van mensen met één of meerdere tattoos, waaraan een ontroerend, hilarisch, droevig, lachwekkend of in ieder geval onvergetelijk verhaal hangt. De organisatie roept mensen met spraakmakende Tattoos om zich voor dit unieke en leuke festijn aan te melden.’

Mail, nog voor 1 juli aanstaande, naar: tattoocatwalk@gmail.com. Vermeld hierin je naam, je leeftijd en beschrijf hierin kort het verhaal dat bij je tattoo hoort. Stuur, wanneer mogelijk, ook een foto van je tattoo mee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk