Meld jouw activiteit aan voor de Lijfstyleweek Nieuwegein

Nieuwegeiners of organisatie’s uit Nieuwegein die activiteiten organiseren op het gebied van gezondheid, welzijn, ontspanning, sport, bewegen, kunst en cultuur, prettige woonomgeving, eten en drinken of duurzaamheid kunnen meedoen aan de Lijfstyleweek Nieuwegein. De Lijfstyleweek wordt gehouden van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september 2017.

Als je een activiteit organiseert in deze week dan kan je jouw activiteit aanmelden. Alle activiteiten worden vermeld in een programmaboekje dat huis aan huis wordt verspreid. Een mooie promotie dus voor alle Nieuwegeinse initiatieven. Aanmelden kan via het aanmeldformulier dat te vinden is op de facebookpagina van de organisatie.

Er zijn al organisaties die activiteiten hebben ingeschreven. Colinda Olff van de organisatie: ‘We hebben aanmeldingen van activiteiten van onder meer MOvactor, Bibliotheek De tweede verdieping, Dorpshuis Fort Vreeswijk, Sport ID Nieuwegein en het Anna van Rijn College. Maar er zijn natuurlijk heel veel organisaties die activiteiten kunnen aanbieden. Wij hopen dat veel organisaties meedoen en we dus een heel mooi en vol programmaboekje aan de Nieuwegeiners kunnen presenteren. Dit is dan gelijk een naslagwerk met informatie over deze organisaties. Het is een leidraad voor Nieuwegeiners die willen werken aan een gezonde leefstijl.’

Informatie
De Lijfstyleweek Nieuwegein wordt georganiseerd door het Lijfstyle netwerk. De organisaties in het netwerk werken samen om gezondheid en veerkracht onder de aandacht te brengen en projecten en activiteiten te organiseren op dit gebied. De Lijfstyleweek wordt namens het netwerk georganiseerd door Colinda Olff (c.olff@detweedeverdieping.nu), Annemiek Postma (apostma@movactor.nl) en Gert Hoogendoorn (ghoogendoorn@paramedischcentrum.nl). Mensen die vragen hebben kunnen met Colinda, Annemiek of Gert contact opnemen.

Fotobijschrift: Annemiek Postma van Movactor, Gert Hoogendoorn van het Paramedisch Centrum Nieuwegein en Colinda Olff van bibliotheek De tweede verdieping organiseren de Lijfstyleweek Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren