Meld je aan voor NLdoet!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 wordt NLdoet weer gehouden. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In Nieuwegein hebben zich weer veel organisaties aangemeld die hulp kunnen gebruiken tijdens deze dagen. Alle klussen staan vermeld op de website van NLdoet.

Zo zoeken bijvoorbeeld Fort Vreeswijk, Zorgspectrum, Reinaerde, de bouwspeeltuinen of basisscholen hulp bij hun klus of activiteit. Je kan je individueel aanmelden, maar ook als groep. Dus mobiliseer je vrienden, familie of collega’s en doe mee! Jullie helpende handen zijn van harte welkom!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren