Katern

Meidenvoetbalclinic door Jong FC Utrecht bij JSV Nieuwegein

Woensdag 26 april aanstaande leren selectiespelers van FC Utrecht meiden in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar de beste voetbaltrucjes. In het kader van het aanstaande EK Vrouwenvoetbal, waarvan de openingswedstrijd in juli plaatsvindt in Stadion Galgenwaard, trekt Jong FC Utrecht op 11 plaatsen de provincie in voor meidenvoetbalclinics. Ook brengen zij die dag een bezoek aan Nieuwegein op Sportpark Galecop bij JSV. Jong FC Utrecht wordt hierbij ondersteund door Eredivisie Vrouwen-spelers Jeslynn Kuijpers, Mauri van de Wetering en Kirsten Joopmans. Het is het laatste provinciebezoek van het seizoen.

In Nieuwegein bereiden voedingsdeskundigen samen met de deelnemers gezonde snacks voor. Het programma begint woensdag 26 april a.s. om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De clinic duurt tot 15.15 uur. Daarna is er gelegenheid tot het maken van foto’s en handtekeningen.

Vierde provinciebezoek
FC Utrecht is zich bewust van haar maatschappelijke taak. Gedurende het seizoen trekt FC Utrecht vier keer met een delegatie van spelers, staf en medewerkers de provincie in. FC Utrecht zoekt hun supporters op, stimuleert ontmoetingen en brengt maatschappelijke thema’s onder de aandacht. FC Utrecht wilt een bijdrage leveren om van Utrecht de meest vitale provincie van Nederland te maken. Focus hierbij ligt op hun maatschappelijke pijlers: het bevorderen van een vitale leefstijl bij kinderen en ouderen.

Jong FC Utrecht in eigen stadion

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren