Katern

Meiden VSV Vreeswijk MO 15-1 voor de tweede keer kampioen!

Het meidenteam MO 15-1 van VSV Vreeswijk is woensdag voor de tweede keer in het seizoen kampioen geworden. Dit keer in de hoofdklasse. In december werd het team van Daniel Verkerk en Mandy Cozijn al overtuigend kampioen in de eerste klasse.

Daniel Verkerk: “De MO 15-1 werd aan het begin van dit seizoen ingedeeld in de hoofdklasse. Door ernstige blessures, het stoppen van een aantal meiden en de komst van vier nieuwelingen uit de MO13 hebben we besloten het team toch lager in te delen.” In de eerste klasse werd het team echter overtuigend kampioen.

Verkerk: “De mix tussen de bestaande groep en de jonge aanwas werkte zo goed dat we na de winterstop toch de hoofdklasse aandurfden. Doel was om te proberen zo goed mogelijk mee te komen in de klasse en geregeld wat punten te pakken. De meiden deden het echter zo goed dat al gauw duidelijk werd dat er meer inzat.” Door twee verloren wedstrijden tegen Hoogland kwam de eerste plaats in gevaar. Twee overwinningen op medekoploper SDO en het uiteindelijke verlies van SDO op de laatste wedstrijddag zorgden er voor dat de MO15-1 toch kampioen is geworden in de hoofdklasse. Verkerk: “Een uitstekende prestatie van dit team, twee keer kampioen in één jaar en daarnaast ook nog de halve finale gehaald van de beker. Als trainer/coach kun je daar alleen maar supertrots op zijn!

Bij VSV Vreeswijk staat het meiden- en damesvoetbal hoog in het vaandel en dat al 45 jaar. Vreeswijk ziet het meiden- en vrouwenvoetbal als een geweldige kans om meer diversiteit binnen de vereniging te brengen en ondersteunt het vrouwenvoetbal dan ook volledig. Komend seizoen heeft Vreeswijk twee damesteams en negen meidenteams. Lijkt het je ook leuk om te gaan voetballen? Neem dan contact op met Jacqueline Spijkerman, bestuurslid namens de dames en meiden, via tc-dames@vsvvreeswijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren