Meezingen met het Black Gospel projectkoor

Alive Gospel Choir in Nieuwegein, onder leiding van dirigent Edith Casteleyn, is op zoek naar zangers en zangeressen, die willen deelnemen aan een nieuw projectkoor. Dit projectkoor gaat in februari 2016 van start gaat en er wordt samen met Alive Gospel Choir gerepeteerd onder begeleiding van een live band. Het repertoire bestaat uit Black American Gospel songs, die op een authentieke manier gezongen worden.

Iedereen vanaf 14 jaar is welkom. De repetities zijn eenmaal in de twee weken en starten op maandag 8 februari 2016 in de Bazuin, Nedereindseweg 4 in Nieuwegein. Het project wordt na 9 repetitieavonden afgesloten met een gezamenlijk Zomerconcert op zaterdag 25 juni 2016.
Deelname aan het project is 85 euro, inclusief heel veel zangplezier. Een CD en songbook kan voor 10,- euro worden aangeschaft. Het is belangrijk om op tijd te zijn met opgeven, want er kan een beperkt aantal deelnemers inschrijven.
Noten te kunnen lezen is niet noodzakelijk. Aangesloten zijn bij een kerk/gemeente om bij Alive te komen zingen evenmin. Gevoel voor ritme en zang is wel belangrijk om kennis te maken met deze swingende muziek stijl!

Voor meer informatie en inschrijving: www.alivegospel.nl of mail naar ingrid@alivegospel.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk