Katern

Meeuwsen uit Nieuwegein in halve finale in Ostrava

Robert Meeuwsen staat op het World Tour-beachvolleybaltoernooi in Ostrava in de halve finale. De Nieuwegeiner wist zaterdag, samen met Alexander Brouwer, overtuigend de kwartfinale te winnen in Tsjechië.

Brouwer en Meeuwsen rekenden voor de tweede ronde op rij af met een ander Nederlands team. Dit keer werden Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde in twee sets verslagen. De setstanden waren 21-19 21-18.

De halve finales en de finale staan vandaag op het programma. In de halve eindstrijd nemen Brouwer en Meeuwsen het op tegen het Braziliaanse koppel Andre/George.

Het succes dat Brouwer en Meeuwsen boeken in Ostrava maakten ze dit jaar nog niet mee. Op eerdere World Tour-toernooien in Qatar, Mexico en Rusland kwam het Nederlandse duo niet verder dan de achtste finales. “Alles draait nu om het winnen van wedstrijden. We kunnen alleen nog maar omhoog”, zei Meeuwsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren