Katern

Meeuwsen met Brouwer naar brons op testtoernooi in Tokio

Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft samen met Alexander Brouwer op het viersterrentoernooi van Tokio brons veroverd. Het als negende geplaatste koppel was in de troostfinale Alison/Alvaro Filho duidelijk de baas: 21-12,21-17.

Het Braziliaanse beachvolleybal duo had vorige week nog een toernooi in Portugal gewonnen, maar kwam er tegen het fel spelende Nederlandse koppel niet aan te pas in de strijd om het brons van het toernooi dat dienst doet als ’testevent’ voor de Olympische Spelen van volgend jaar.

Brouwer en Meeuwsen stelden eerder deze zomer teleur op de WK in Hamburg, waar ze als zeventiende eindigden. Sinsdien hebben de wereldkampioenen van 2013 de weg omhoog weer gevonden; op het sterk bezette toernooi van Gstaad grepen ze onlangs net naast het goud en in Japan was het duo nu goed voor brons.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren