Katern

Meeuwsen halve finalist na zwaarbevochten zege

Nieuwegeiner Robert Meeuwsen staat zaterdag in de halve finale van het internationale WorldTour beachvolleybal in het Zwitserse Gstaad. Samen met zijn vaste partner Alexander Brouwer was Meeuwsen in de kwartfinale te sterk voor het Tsjechische koppel Perusic/Schweiner.

Meeuwsen en Brouwer, die het vijfsterrentoernooi waren begonnen met een nederlaag in de eerste poulewedstrijd, wonnen de eerste set tegen de Tsjechen eenvoudig met 21-14. In de tweede set boden Perusic en Schweiner beduidend meer tegenstand. Ze vochten terug van een 14-11 achterstand en wonnen de set met 23-25, nadat Meeuwsen en Brouwer vier setpoints hadden weggewerkt.

In de derde set waren de teams bijzonder aan elkaar gewaagd. Meeuwsen en brouwer waren als eerste bij de 15, maar slaagden er pas op 22-20 in de vereiste twee punten verschil op het bord te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren