Meet+Greet met Mylene & Rosanne tijdens opening Ruilfabriek Conceptstore

Op 1 maart aanstaande openen de deuren van de Ruilfabriek conceptstore op winkelcentrum Cityplaza. Een plek waar vrijwilligers, inwoners en ondernemers samen komen. De opening wordt feestelijk geopend met Mylene & Rosanne! Wethouder Jan Kuipers zal de dames bijstaan.

Wil je graag een Meet&Greet met de tweelingzussen Mylene & Rosanne? Aanstaande vrijdag 31 januari vanaf 19.00 kun je een kaartje regelen via de website van de Ruilfabriek Conceptstore. Let op! Op is op! De kaartjes kosten 5 euro per deelnemer. De gehele opbrengst gaat naar Stichting de Ruilfabriek, je sponsort er ook nog eens een goed doel mee.

Vanaf 1 maart is ook de merchandise zoals toffe hoody’s, T-shirtjes en andere items te koop van Mylene & Rosanne in de Conceptstore op het Plein 114 bovenaan de roltrappen (boven Rituals) op winkelcentrum Cityplaza.

Over Mylene en Rosanne
In 2013 hebben de tweelingzussen Mylène & Rosanne de AVRO Junior Songfestival gewonnen en zijn in 2016 en 2017 genomineerd voor de Zapplive Award voor Beste Live Performance. 2018 begon al goed met een geweldige Nominatie voor een Musical Award voor de categorie Aanstormend Talent!

De eerste single die Mylène & Rosanne in 2013 hebben uitgebracht is Double Me. Dit nummer kwam al meteen hoog binnen in de Kids Top 20, net als het nummer Me & My Selfie (2014) dat niet alleen hoog binnen kwam maar ook een record aantal weken (meer dan 62 weken) in de Kids Top 20 heeft gestaan. ook heeft dit nummer een enorm hoog aantal views op Youtube gerealiseerd, meer dan 10 miljoen in een korte tijd.

In 2015 kwamen Mylène & Rosanne met hun derde nummer-1-hit  MooiBoy, dit nummer was net als de vorige nummer i.s.m. Tjeerd oosterhuis geproduceerd. 2016 bracht het nummer 1000 Mooie Wensen dat momenteel alweer een jaar lang in de Kids Top 20 staat. Momenteel zijn Mylène & Rosanne met Tjeerd weer bezig in de studio met nieuw materiaal en zal er na hun hit Sister BFF in 2017 weer nieuwe nummers uitkomen, waaronder Geluk bij een ongeluk i.s.m. het Rode Kruis en Sinterklaasje heb je even, i.s.m. Cloud9. Summer Vibes, Music is Magic en binnenkort Wanna be you.

Momenteel zijn de zussen te zien in het televisieprogramma All Together Now op RTL4.

One thought on “Meet+Greet met Mylene & Rosanne tijdens opening Ruilfabriek Conceptstore

  1. Linda

    Kaartjes zijn inmiddels verlaagd naar 1 euro

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren