Meer dan € 900,- opgehaald voor het Ronald McDonald Huis met The Closet Sale

‘We zijn ontzettend blij met deze mooie opbrengst! We hadden niet verwacht dat zoveel mensen ons goede doel weer zouden steunen door iets te kopen of doneren.’ Linda Blankenstein heeft met haar team twee drukke verkoopdagen achter de rug in The Closet Sale. Afgelopen vrijdag én zaterdag was deze winkel-voor-een-dag in Cityplaza het domein van Linda en haar teamgenoten.

‘Van Cityplaza mochten we gratis nog een dag blijven staan omdat ze het Ronald McDonald Huis een warm hart toedragen, heel fijn! Daardoor is de opbrengst nog hoger dan de vorige keer dat we hier stonden in maart’ aldus Linda Blankenstein.

Goed voor twee weken overnachten vlakbij je zieke kind
De winkel propvol tweedehands kleding trok heel wat koopjesjagers, passanten en sympathisanten. Veel klanten deden ook nog een extra donatie voor het goede doel. De hele opbrengst van € 939,- gaat naar het Ronald McDonald Huis Utrecht.

‘Met elke verdiende € 60,- sponsoren we één overnachting voor ouders vlakbij hun kind in het ziekenhuis.’ Linda en haar teamgenoten zijn allemaal vrijwilligers en medewerkers van Huis Utrecht. Zij maken van het Huis een thuis voor families met een ziek kind.‘

Als team Walking Hearts doet Linda en haar team in juni voor de tweede keer mee aan de HomeWalk: een sponsorloop waarbij zij binnen 24 uur 120 kilometer lopen. Met allerlei acties zamelen de teamleden zoveel mogelijk geld in voor het Huis. The Closet Sale gemist? Mensen kunnen Linda en het team ook sponsoren via deze speciale website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk