Meer dan 140 verkooppunten op zondag 11 juni bij Rommelroute Batau-Noord

Tijdens de vijfde editie van de Fiets-Rommelroute in Batau-Noord kunnen bezoekers bij meer dan 140 adressen in de wijk langsgaan om leuke tweedehands- en zelfgemaakte spulletjes te kopen. De weersverwachting voor zondag 11 juni is erg gunstig, zodat het een mooie en gezellige dag belooft te worden. De rommelroute is van 11.00 tot 16.00 uur in de hele wijk.

Fiets- Rommelroute

Bezoekers kunnen de deelnemende adressen vinden via de digitale en papieren plattegrond. De digitale plattegrond staat op www.pen.nl (hieronder) of is via een smartphone via QR code op een plattegrond te vinden. Deze papieren plattegrond ligt bij Bruna Muntplein en is gratis af te halen. Tijdens de rommelroute zelf zijn ook nog plattegronden verkrijgbaar bij de organisatie; of via: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

“Als organisatie fietsen we een aantal keren een rondje door de wijk om deelnemers te ontmoeten. Ook wijkwethouder Guido Bamberg en wijkcoördinator Ron Belonje zullen met ons meefietsen. We hopen dat het weer net zo gezellige zal zijn in de wijk als tijdens de voorgaande rommelroutes” aldus de organisatoren.

Vanaf 5 juni zullen de grote spandoeken bij de invalswegen van Batau-Noord er geen twijfel over laten bestaan dat er deze week een rommelroute is in de wijk. Een impressie van de aangeboden spullen is nu al te vinden op Facebookpagina Fiets-Rommelroute Batau-Noord, waar bewoners een foto kunnen plaatsen van hun koopwaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk