Meer beveiliging voor het Sint Antonius Ziekenhuis

Drie van de vier ziekenhuizen in de provincie Utrecht hebben de beveiliging opgeschroefd vanwege de avondklok. Sinds dit weekend werken er meer beveiligers in het Meander Medisch Centrum, het Diakonessenhuis en het Sint Antonius Ziekenhuis, waaronder die in Nieuwegein.

De beveiligers worden ingezet om bezoekers van het ziekenhuis tijdig naar buiten te begeleiden, maar ze maken ook extra rondes in bijvoorbeeld leegstaande parkeergarages, zoals bij het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Ook is er intensief contact met de politie.

Zondag werd een ziekenhuis in Enschede bekogeld door relschoppers, maar die rellen waren voor de ziekenhuizen bij ons in de regio niet de reden tot het opschalen van de beveiliging. De ziekenhuizen hadden de extra beveiligers al vóór de rellen van afgelopen weekend ingeroosterd, zodat zij eventueel mensen konden wegsturen als zij zich bijvoorbeeld bij het ziekenhuis zouden ophouden.

Volgens een woordvoerder van het Sint Antonius Ziekenhuis zijn er korte lijntjes met de politie. “Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Enschede, is dat nu extra fijn.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!