MEEbus in Nieuwegein

Op dinsdag 11 november staat de MEEbus in Nieuwegein bij het St. Antonius Ziekenhuis. hoofdingang. Iedereen met een beperking, handicap of chronische ziekte kan in de MEEbus terecht voor informatie en advies. Ook ouders, verzorgers, familie, hulpverleners, verwijzers en andere betrokkenen kunnen naar binnen voor een gratis gesprek met een professionele consulent van MEE. U krijgt antwoord op vragen over een passende vakantiebestemming voor uw zus met een handicap, mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding voor uw client, ideeën voor een creatieve dagbesteding voor uw zoon met autisme.

Het mooie van de bus is dat je mensen die nauwelijks weten wat er mogelijk is, in korte tijd gratis tips kan geven waar ze ook daadwerkelijk iets mee kunnen. Consulenten spreken mensen die bijvoorbeeld door een chronische ziekte al jaren niet meer op vakantie geweest. De consulent vraagt dan wat hun wensen zijn. Gezamenlijk wordt er een gids bekeken en blijkt er veel mogelijk te zijn. De bezoekers van de bus gaan met informatie weg en komen zonodig nog terug of bellen als ze er niet uit komen.

Nieuwsgierig geworden? De MEE bus staat op dinsdag 11 november bij de hoofdingang van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Nieuwegein, van 13.30 tot 15.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren