“Media Markt Nieuwegein opent Ziggo Shop”

Consumenten kunnen vanaf nu ook bij Media Markt Nieuwegein terecht voor de diensten van telecomprovider Ziggo en advies over hun internetverbinding, tv-aansluiting of telefoon. Ziggo opent bij iedere Media Markt in Nederland een eigen shop-in-shop. Met deze nieuwe formule bereikt Ziggo landelijke dekking en kunnen consumenten terecht voor persoonlijk contact met een medewerker van Ziggo. De samenwerking is voor Media Markt een mooie uitbreiding van het serviceconcept.

Voor advies bij de keuze van het juiste abonnement, het zelf ervaren wat Ziggo Horizon – het tv-kijken van nu – is en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, bijvoorbeeld hoe van elk scherm in huis een tv is te maken ben je bij de Ziggo Shop op de juiste plek!

“We willen graag dichtbij onze klanten zijn. Met de landelijke dekking van Media Markt is er altijd wel een shop-in-shop in de buurt,” zegt Peter Dörr, Chief Commercial Officer bij Ziggo. “Een groot voordeel van deze samenwerking is dat er miljoenen consumenten over de winkelvloer komen, waarvan veel mensen op zoek zijn naar een nieuwe TV, laptop, tablet of smartphone. Dat is precies het moment waarop wij graag met deze consumenten in gesprek willen gaan.”

“Bij Media Markt Nieuwegein koop je niet langer een televisie, je koopt tv-kijken. We vullen de totale klantbehoefte in; van inspiratie en beleving tot persoonlijke service en doorlopende ondersteuning. Onze winkel wordt een complete service hub, vanzelfsprekend kan de service van een partij als Ziggo daarbij niet ontbreken,” aldus Kees de Groot, directeur Media Markt Nieuwegein.

De opening van Ziggo bij Media Markt wordt gevierd met een exclusieve en scherpe openingsactie. Nieuwe klanten ontvangen een Media Markt cadeaukaart t.w.v. € 200 als zij tijdens de openingscampagne kiezen voor een Alles-in-1 Complete of Max pakket van Ziggo. In de winkel vertelt Ziggo de klanten graag meer over deze actie.

In het weekend van 27 en 28 augustus 2016 kunnen klanten op de foto en daarmee kans maken op een Ziggo Zapzac, de ultieme musthave om overal te kunnen genieten.

ziggomediamarkt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren