Medi Markt helpt met Windows 10

Microsoft-specialisten van Media Markt in Nieuwegein gaan klanten persoonlijk helpen bij het upgraden van hun tablet of laptop naar Windows 10. Vanaf woensdag 29 juli, de dag van lancering van het nieuwe besturingssysteem, kunnen bezoekers dagelijks bij de servicebalies in de winkel terecht voor een Check-In: een kosteloze upgrade naar Windows 10 met live demo en extra uitleg. Media Markt is de enige Nederlandse retailer die de Check-In in deze vorm aanbiedt.

Via uitgebreide live demonstraties en instructies wil de elektronicawinkel de upgrade naar het nieuwe besturingssysteem voor consumenten zo soepel mogelijk laten verlopen. In alle winkels van Media Markt staan specialisten klaar om bezoekers op weg te helpen met Windows 10. Geïnteresseerden kunnen op de dag van de lancering via een webinar, dat wordt aangeboden via de website van Media Markt, www.mediamarkt.nl/windows10, alvast alles over het nieuwe besturingssysteem leren.

Media Markt Nieuwegein biedt meer dan een schap met Windows 10 producten. “Onze specialisten laten klanten aan de hand van demomodellen kennismaken met Windows 10 en geven advies over de nieuwste features, installatie en gebruik. Zo kun je thuis direct aan de slag,” legt Perry de Kraker, vestigingsdirecteur van Media Markt Nieuwegein, uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren