Medewerkers Stadstoezicht knappen tuin op

Afgelopen woensdag, 4 september j.l., kwamen negen mannen en vrouwen van Stadstoezicht van de gemeente Nieuwegein vrijwilligerswerk doen bij Zorgspectrum/De Geinsche Hof. Dit in het kader van hun teamdag. In een ochtend hadden ze de tuin van een groepswoning voor mensen met dementie helemaal opgeknapt. Enkle mannen waren zo enthousiast dat ze in hun eigen tijd op donderdag terug kwamen om de tuin van twee andere groepswoningen ook onder handen te nemen.

Ze hadden met zijn allen geld verzameld voor plantjes en gingen vervolgens naar Hornbach Nieuwegein om die te kopen. Hornbach heeft toen besloten de verschillende plantjes te schenken aan de bewoners van De Geinsche Hof. Na een lange ochtend hard ploeteren door Stadstoezicht (de tuinen zaten onder het onkruid), zien de tuinen er nu weer ontzettend mooi uit. Alle bewoners zijn er heel erg blij mee! En De Geinsche Hof heeft het geld voor plantjes gekregen om voor de bewoners iets leuks te organiseren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren