Medewerkers Henkel klussen bij Bouwgein

Zo’n 30 medewerkers van Henkel in Nieuwegein hebben dinsdag 4 november kluswerkzaamheden gedaan bij Bouwspeeltuin Bouwgein in Nieuwegein. Voorafgaand aan de klus konden medewerkers lunchen terwijl twee sprekers een presentatie hielden over duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen.

Henkel in Nieuwegein is al heel lang gevestigd aan de Brugwal. ‘’Ons hoofdkantoor zit in Düsseldorf, Duitsland. In ons kantoor in Nieuwegein zitten enkele afdelingen waaronder de sales en marketing afdelingen van onze divisies Adhesive Technologies, Laundry & Home Care en Henkel Beauty Care’’, aldus Robert van Kampen van Henkel. Het bedrijf heeft Samen voor Nieuwegein gevraagd om te helpen bij de invulling van hun personeelsmiddag. Een klus doen voor een maatschappelijke organisatie was hun wens. Samen voor Nieuwegein heeft Henkel in contact gebracht met Bouwgein en een match tot stand gebracht.

‘’Door samen te klussen leren de mensen van de verschillende afdelingen elkaar wat beter kennen. Dat maakt het leuk en waardevol. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat we de bouwspeeltuin kunnen helpen met materialen en met het klussen’’, vertelt Robert. Mirjam de Groot van de bouwspeeltuin geeft aan dat het ook voor de bouwspeeltuin heel waardevol is. ‘’Henkel levert veel vrijwilligers en kan dus een grote klus doen. Daar komen we anders zelf helemaal niet aan toe. Ze maken een lambrisering in de hal en één van onze ruimtes wordt geschilderd.’’

Henkel in Nieuwegein is partner geworden van Samen voor Nieuwegein. Daarmee toont het bedrijf een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk