Medewerkers ABN Amro helpen Bouwgein

Op woensdag 7 december heeft een team van de Group Audit afdeling van de ABN AMRO Bank, Bouwgein geholpen door diverse praktische klussen uit te voeren op het terrein. Hiermee leverde de bank met een teamuitje een maatschappelijke bijdrage. Op deze middag waren de medewerkers van de bank druk bezig om de valbescherming onder de speeltoestellen bij te werken, het huttenbouwterrein op te ruimen en de groenvoorziening bij te werken. ABN AMRO had voor de teammiddag een budget beschikbaar gesteld om het voor de klussen benodigde gereedschap aan te schaffen. Gereedschap dat de bouwspeeltuin natuurlijk altijd goed kan gebruiken.

“Wij waren voor onze teammiddag op zoek naar een activiteit die voor iedereen leuk is en waar we samen actief aan de slag konden gaan. Bouwgein bood ons verschillende activiteiten aan waardoor iedereen zich nuttig kon (ver)maken. Het is geweldig dat we hierbij naast een hele geslaagde teammiddag ook Bouwgein hebben kunnen helpen met nieuw gereedschap en door het oppakken van de verschillende klussen”, aldus het ABN AMRO team.

“We zien dat steeds meer bedrijven zich verbonden voelen met Bouwgein. Natuurlijk hebben we financiële hulp nodig. Maar ook dit soort praktische hulp is meer dan welkom.”, aldus Bouwgein bestuurslid Frans Voogd. “Een goed voorbeeld is ook de hulp die we onlangs van Nieuwegeinse bedrijven via de beursvloer van Samen voor Nieuwegein hebben gekregen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk