Maximale score tegen Avanti brengt VTV/Jinbu Europe net niet naast Dozy Den Helder

Afgelopen weekend vond de thuiswedstrijd plaats van tafeltennisvereniging VTV/Jinbu Europe. De wedstrijd aan de Helmkruid in Nieuwegein-Zuid tegen Avanti uit Hazerswoude-Dorp had een extra feestelijk tintje vanwege de introductie van Chana van der Venne als nieuw teamlid van de tafeltennissters uit Vreeswijk. Chana kwam dit weekend nog niet in actie, maar haar debuut in de eredivisie zal niet lang meer op zich laten wachten.

De VTV-dames gingen voor de volle winst. Sanne de Hoop, Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen slaagden met glans in deze missie. Het team van Avanti, wat vorig seizoen als tweede promoveerde vanuit de eerste divisie, kon in sommige games aanklampen, maar zag pogingen op meer voortijdig stranden.

VTV/Jinbu Europe verstevigde haar derde plaats op de eredivisie ranglijst. Dozy Den Helder hield door de 4-2 overwinning op FysioScheepje/SKF met één punt voorsprong de tweede plaats vast.

VTV (N) 1 Avanti   6 – 0
Sanne de Hoop Rian Nijdam 3-0 (2,2,6)
Jacintha de Hoop Nena Zantman 3-1 (9,-9,10,3)
Vera van Boheemen Christel Petiet 3-0 (5,9,10)
Sanne de Hoop Nena Zantman 3-0 (7,1,7)
Vera van Boheemen Rian Nijdam 3-0 (0,8,6)
Jacintha de Hoop Christel Petiet 3-0 (3,4,1)

Chana van der Venne wordt in het team verwelkomd door VTV-bestuurslid Hendrik van Rooijen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren