‘Mauritsschool Got talent’ groot succes

Afgelopen vrijdag 30 maart organiseerde de Mauritsschool aan de Kastanjestraat in Nieuwegein zuid een Paasrommelmarkt en een Talentenshow voor de leerlingen en enthousiaste ouders. Ondanks het wat koude weer, was het een gezellige middag en avond, waar veel mensen op af gekomen zijn. Om 16.00 uur, gaf Helen van de Berg (Wethouder Onderwijs) het startsein voor de Talentenshow. Dansgroep Zumba opende de show. In totaal lieten 61 kinderen van de Mauritsschool hun talenten zien. Helen van den Berg heeft even als jurylid de talenten beoordeeld.

Lisette Hendriks: ‘Er zijn veel spulletjes verkocht op de markt, het bedrag wat we daarmee opgehaald hebben, 1.000 euro gaat naar speeltoestellen voor het kleuterschoolplein. Naast de rommelmarkt waar je kleding, boeken en speelgoed kon kopen, was er een spelletjes circuit, de scouting was aanwezig en had een speurtocht uitgezet. Ook voor de inwendige mens was gezorgd. Er werden broodjes hamburger en saté verkocht. Verder was er een knutselworkshop, je kon je laten schminken en er was een plantjes markt.’

Om 19.00 uur werden de winnaars van de Talentenshow bekend gemaakt. Daisy (onderbouw), Lieke en Jenel (Middenbouw) en Lothe, Indra en Naomi (bovenbouw) hebben gewonnen. ‘Het was een geslaagde dag’ aldus Hendriks.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk