MaSdagen Anna van Rijn Albatros

Ook dit jaar houdt Anna van Rijn College locatie Albatros de zogeheten MaSdagen (Maatschappelijke Stage Dagen). De MaSdagen worden gehouden op een aantal data in november en december.

Rond de 140 leerlingen zullen op deze dagen kennis maken met MaS. Het is een introductie op de 30 MaS-uren die iedere leerling in zijn of haar schoolloopbaan moet doet.

Het is niet alleen voor de school een winsituatie, maar ook voor de organisaties die leuke klussen te doen hebben voor 1, 4 of meerdere leerlingen is het een uitkomst. Zo zijn de zorgcentra blij met extra handen om het huis in kerstsfeer te krijgen, worden tuinen winterklaar gemaakt, steken leerlingen de handen uit de mouwen bij bouwspeeltuin Jeugdland en worden de ouderen uit de wijk blij gemaakt met een filmmiddag.

Wilt u als bedrijf ook meedoen aan de MaSdagen? MOvactor zoekt nog stageplaatsen voor woensdagmiddag 2 december en maandagmiddag 7 december. De tijden zijn van ca 13.00 uur tot ca 17.00 uur. Laat het de stagemakelaars weten. Dit kan per e-mail naar mas@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk