MaS Markt groot succes

De Maatschappelijke Stage Markt (MaS) in het Anna van Rijncollege aan de Harmonielaan in Nieuwegein is druk bezocht afgelopen dinsdag. Meer dan 250 leerlingen van de diverse voortgezet onderwijs scholen uit Nieuwegein, IJsselstein en Vianen kwamen naar de markt om een leuke MaS stage uit te zoeken.

Er stonden veel vrijwilligersorganisaties op de markt. Elke organisatie met een eigen uitnodigende kraam om de jongeren een beeld te geven welke MaS stages er allemaal mogelijk zijn. Als openingact heeft Infinity FreeRun een spectaculaire demonstratie freerunning gegeven. Een entertainer van 1,2, 8 entertainment zorgde tussen de bedrijvigheid door voor ludieke ontmoetingen tussen de jongeren en de vrijwilligers organisaties. De MaS markt is georganiseerd door de stagemakelaars Annemieke van Lieshout en Mariëtte Ippel van de gemeentes Nieuwegein, IJsselstein en Vianen. Er zijn vele matchen met de jongeren en organisaties gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren