Martin Monrooij gekozen als lijsttrekker voor de ChristenUnie in Nieuwegein

De leden van de kiesvereniging van de ChristenUnie in Nieuwegein hebben op de ledenvergadering van dinsdag 14 november jl. Martin Monrooij gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Monrooij is al vele jaren het gezicht van de ChristenUnie en de leden zijn blij dat hij zich nogmaals kandidaat heeft gesteld.

Martin Monrooij: “ik vind het een eer dat ik de ChristenUnie nog een raadsperiode mag dienen als lijsttrekker en fractievoorzitter.”

De leden van de ChristenUnie hebben voor Monrooij gekozen omdat hij een bekend raadslid is in Nieuwegein en de afgelopen jaren zijn politieke kwaliteiten heeft bewezen in de vergaderingen van de gemeenteraad. Dit komt ook tot uiting in zijn functie als plv. voorzitter van de gemeenteraad. In die hoedanigheid heeft hij bewezen boven de partijen te staan en een verbindende invloed te hebben op een soms verdeelde raad. Monrooij is in 1994 begonnen als lid van een raadscommissie en heeft sindsdien in verschillende functies de gemeente gediend.

Monrooij: “Ik heb mij de afgelopen jaren met plezier ingezet voor de Nieuwegeinse samenleving. De fractie heeft ook echt wat kunnen bereiken rondom bv. het betere (groen)onderhoud in onze stad. Ik blijf mij graag voor het belang van alle Nieuwegeiners inzetten.”

De ChristenUnie heeft op dit moment 2 zetels in de raad van Nieuwegein. De campagne is er op gericht om deze twee zetels te behouden, maar een verkiezingsuitslag met drie raadszetels voor de ChristenUnie zal ook zeker in dank aanvaard worden.

Martin Monrooij

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren