Martien Meiland op consumentendag De Woonindustrie

Op de consumentendag zondag 9 februari aanstaande, tijdens de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie in Nieuwegein, zal onder meer Martien Meiland een presentatie geven. Meiland is bekend van de realityserie Chateau Meiland. Martien zal driemaal een presentatie geven (op z’n Martiens!) met zijn visie op interieurs: Wat maakt een interieur inspirerend? Hoe ga je om met kleurgebruik, met symmetrie? Hoe kun je oude en nieuwe items het beste combineren? Martien is interieurstylist van beroep en vanuit zijn praktijkervaring heeft hij veel bijzondere tips te delen.

Martien Meiland werkte bij groothandel Van Roon Living, had een eigen winkel in woonaccessoires en is vooral bekend van de tv-serie Chateau Meiland waarin hij en zijn gezin wordt gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in hun kasteel in Frankrijk. Meiland zal tijdens de eerste dag van de voorjaarsbeurs (wanneer ook consumenten worden toegelaten) driemaal een korte lezing geven met tips over interieurstyling.

Kleurentrends
Dezelfde dag zal stylist Jelena Brillenburg Wurth een presentatie geven over kleurtrends, vertelt interieurstylist Theo-Bert Pot een en ander over kleurtoepassingen in het interieur en is er een workshop over het maken van flatlay foto’s (van bovenaf fotograferen van onderdelen en materialen die naast elkaar zijn gelegd) zoals veel wordt gedaan op Instagram. Ook kunnen bezoekers stylingadvies krijgen van stylisten van BNS Crisp.

Entreeprijs is € 7,50 per persoon (tot en met 18 jaar gratis). Op vertoon van jouw persoonlijke toegangsbewijs (QR code) ontvang je eenmaal gratis koffie/thee met een versnapering. Meld je hier aan voor de consumentendag op zondag 9 februari 2020. De Woonindustrie is gevestigd aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren