Mark Snoeren gaat als leider aan de slag voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nieuwegein

De leden van de VVD Nieuwegein hebben unaniem hun huidige fractievoorzitter Mark Snoeren (43) benoemd als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De benoeming was op voordracht van het bestuur van VVD Nieuwegein.

“Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Mark het VVD geluid in de verkiezingscampagne in Nieuwegein goed naar voren zal brengen. Hij heeft dat als fractievoorzitter al laten zien en heeft daarbij ook resultaten weten te bereiken. Verder is hij erg betrokken bij Nieuwegein. We zijn blij dat hij deze rol wil oppakken.” aldus Henk van Vliet, Voorzitter VVD Nieuwegein. Mark Snoeren is sinds 2010 raadslid in Nieuwegein en in 2014 benoemt tot fractievoorzitter. Naast zijn raadslidmaatschap is hij presidium lid en voorzitter van de commissie Algemene bestuurszaken en tevens actief als reserveofficier van de Koninklijke Marechaussee. Mark Snoeren is Senior Strategisch Adviseur bij TenneT TSO en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in de wijk Blokhoeve.

“Ik ben vereerd met de benoeming en heb er erg veel zin in. Nieuwgein is een prachtige stad met zeer veel potentie daar blijf ik graag aan werken. Ik heb me de afgelopen jaren onder andere ingezet voor veiligheid zoals meer toezicht/handhaving en lik-op-stuk beleid maar ook voor meer werkgelegenheid en bereikbaarheid. Maar er zijn nog voldoende uitdagingen zoals de netheid van de stad, de bereikbaarheid en de fikse woonopgave. Ik wil me blijven inzetten voor Nieuwegein en zo een nog mooiere stad achterlaten voor mijn kinderen. “ aldus een enthousiaste Snoeren over zijn lijsttrekkerschap.

De VVD Nieuwegein zal eind november de rest van de kandidatenlijst voor de gemeenteraad bekend maken en hun verkiezingsprogramma presenteren. Op die kandidatenlijst zal ook de lijstrekker bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen Johan Gadella, wethouder namens de VVD in het college van B&W, op een goede positie zijn terug te vinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren