Katern

Marcel Tersteeg en Jeroen van Hoeflaken clubkampioenen 2017 bij TV Rijnhuyse

Na een week vol prachtige wedstrijden, mogen Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg zich TV Rijnhuyse clubkampioen 2017 in de categorie Heren Dubbel 3 noemen. Op zondag 25 juni 2017, de finaledag van de TV Rijnhuyse clubkampioenschappen, wisten zij hun wedstrijd tegen de broers Jorn en Lars van Opijnen te winnen.  In de Dames Dubbel 3 konden Monique Sporrel (trainster bij TV Rijnhuyse) en Lisanne Kwakkel zich als kampioen laten huldigen. Maar deze finales waren niet de enige wedstrijden op zondag 25 juni jl., want uiteindelijk werden er 27 finalepartijen gespeeld, vanaf categorie 8/9 (mixed, herendubbel, herenenkel, damesdubbel en damesenkel) tot dus categorie 3.

Traditiegetrouw houdt TV Rijnhuyse de clubkampioenschappen in juni, kort na de KNLTB voorjaarscompetitie. Iedereen wil dan graag het goede tennisgevoel vasthouden en kans maken op de ‘eeuwige roem’ als clubkampioen. Dit jaar deden zo’n veel leden (senior en jeugd) in vele  categorieën mee. De clubkampioenschappen nemen altijd zo’n anderhalve week in beslag om alle deelnemers te kunnen laten spelen. De smashcourtbanen zijn dan, behalve voor trainingen, bezet voor de clubkampioenschappen. Op zaterdag 24 juni jl. waren nog diverse kinderactiviteiten georganiseerd en sponsor Wijnfort Jutphaas verzorgde op zondag 25 juni een wijnproeverij. Volgend weekend organiseert de jeugdcommissie van TV Rijnhuyse het jaarlijkse tenniskamp op de club.

De finalisten Heren Dubbel 3 bij Rijnhuyse met geheel links winnaar Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg, geheel rechts.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk