Marcel Strijland manager recreatie Down Under

Per begin mei is Marcel Strijland verantwoordelijk voor de recreatie van Down Under in Nieuwegein. Down Under is een multifunctionele locatie met een recreatieplas, verschillende indoor en outdoor watersportmogelijkheden, horeca en vergaderzalen. Strijland gaat zich focussen op het verbreden van het activiteitenaanbod en het verder ontwikkelen van de locatie.

Strijland komt deels uit de recreatieve- en groene sector en heeft jarenlange ervaring met het beheren en in stand houden van (dagrecreatie-) terreinen. De komende jaren ligt zijn focus op het ontwikkelen van activiteiten om zo nog beter in te kunnen spelen op de markt voor personeelsfeesten en actieve bedrijfsuitjes. De eerste nieuwe activiteit wordt binnenkort een feit: “Deze zomer kan op ons strand gebruik worden gemaakt van een nieuwe tokkelbaan, een spectaculaire ervaring voor onze gasten”, aldus Strijland.

Met de komst van Strijland als manager recreatie en Marco Hipke als nieuwe manager horeca is Down Under klaar voor het zomerseizoen. “Wij kijken enorm uit naar de zomerdrukte en zijn trots op het feit dat Down Under steeds populairder wordt. Waarom zou je nog naar de kust rijden, als je bij Down Under ook heerlijk op het strand kunt vertoeven?” aldus Strijland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk