Maquette Fort Vreeswijk aangeboden aan Dorpshuis Fort Vreeswijk

Ab Schoonheim heeft tijdens de culturele zondag, 26 november jl. zijn maquette van Fort Vreeswijk aan het Dorpshuis geschonken.

De voorzitter van de Hengelsportvereniging De Vaart Poscar, Aart Verweij: “We hebben het kunstwerk als vereniging geadopteerd en besloten de maquette aan het Dorpshuis ter schenken. Het onderwerp houdt nauw verband met het Dorpshuis en met de hengelsportvereniging die al ruim 25 jaar, tot volle tevredenheid, gebruik maakt van de faciliteiten van het Dorpshuis en al jaren de visrechten bezit op de Fortgracht. Daarnaast is het een perfecte locatie vanwege de openbaarheid van het gebouw waardoor het voor iedereen te bezichtigen is.”

Het Dorpshuis is heel blij met de maquette. De maquette draagt bij aan de aandacht die er is voor het historische karakter van Fort Vreeswijk als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Ab Schoonheim bij de maquette van Fort Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren