Katern

Mantelwandelen voor mantelzorgers

De afgelopen twee maanden konden de meeste activiteiten van het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein door het coronavirus niet doorgaan. Omdat de versoepeling van de Coronamaatregelen het mogelijk maakt, start Mantelzorg Nieuwegein daarom met twee kleinschalige activiteiten:

Sporten en bewegen is belangrijk en gezond, zeker ook voor mantelzorgers. Het maakt je hoofd leeg, helpt je je zinnen verzetten en verbetert je conditie. Samen met andere mantelzorgers en onder begeleiding van een medewerker van het steunpunt maken we om de week op donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur een ontspannen wandeling rond de Nedereindseplas. Uiteraard gebeurd dit alles ‘Coronaproof’.’ Wilt u meedoen? Dan dient u zich vooraf op te geven.

Digitaal mantelzorg café
Samen een kop koffie drinken, bijpraten en ervaringen uitwisselen. Dat is het doel van het digitale mantelzorgcafé. U hoeft niet de deur uit en komt niet in aanraking met anderen maar toch kunt u gezellig bijpraten. De bijeenkomst wordt begeleid door een medewerker van het steunpunt. Enige handigheid met de computer of een tablet is fijn, maar u hoeft zeker geen computerexpert te zijn om deel te kunnen nemen, wel is het van belang dat u zich vooraf via email aanmeldt.

Wilt u meer weten over deze activiteiten of heeft u andere mantelzorg- vragen? Bel of mail gerust met het steunpunt, info@mantelzorgnieuwegein.nl telefoon 06 835 568 74 (werkdagen 09.00 – 16 uur). Of neem eens een kijkje op de website van de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren