Mannen stelen iPhone X bij T-Mobile op Cityplaza

Twee mannen zien op een drukke zaterdagochtend 27 januari de kans om een iPhone X te stelen bij T-Mobile in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de diefstal wordt gepleegd.

Eén van hen pakt een iPhone X op en ziet dat die vastzit met een kabel. De man kijkt om zich heen of niemand op hem let. Hij opent de klep van het schap, kijkt erin om te zien hoe die kabel vastzit. Vervolgens maakt hij die kabel los en stopt hij de telefonn in zijn jaszak. Dan lopen beide mannen de winkel weer uit met dat toestel ter waarde van 1000,- euro.

SIGNALEMENTEN
Verdachte 1
– lichtgetinte huidskleur, mogelijk van Oost-Europese afkomst
– 30 jaar
– normaal postuur
– kort, zwart haar, opzij gekamd
– snor, kort baardje
– donkerblauwe parka, bruine bontkraag, voering kraagje is oranje
– blauwe spijkerbroek
– zwarte sneakers, wit logo

Verdachte 2
– lichtgetinte huidskleur, mogelijk van Oost-Europese afkomst
– 30 jaar
– normaal/fors postuur
– donker, gemillimeterd haar, kalend
– bruine jas, capuchon met bontkraag
– blauwe spijkerbroek
– zwarte schoenen

TIPS
Uit rechercheonderzoek blijkt dat dit duo op meerdere plaatsen, waaronder Den Haag en Meppel, heeft toegeslagen. Herkent u de mannen?Geef het dan door via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren