Katern

Mandy van Wolferen wint Gouden Racket Rijnhuyse

Het Kapsalon Van Doorn Rijnhuyse Open Jeugdtoernooi kan terugkijken op een zeer geslaagde jubileumeditie. Naast huldiging van de winnaars in de diverse speelcategorieën op zondag 25 maart, ontving Mandy van Wolferen (jeugdlid bij Rijnhuyse) het Gouden Racket. Dit racket (belegd met echt bladgoud) wordt ieder jaar uitgereikt aan diegene die het meest sportieve of positieve gedrag tijdens het jeugdtoernooi vertoont.

Sportiviteit
Vanaf de start in 2008 zijn plezier en sportiviteit de belangrijkste elementen in het Kapsalon Van Doorn Open jeugdtoernooi. Daarom worden niet alleen winnaars gehuldigd maar ook degene met een ‘gouden hart’. Dit jaar viel de sportiviteit, zowel op als buiten de baan, van Mandy van Wolferen op. Naast haar tennispartijen kwam zij bijvoorbeeld ook vriendinnen aanmoedigen en hielp zij de toernooiorganisatie daar waar mogelijk. Bovendien is Mandy iedere zaterdagmorgen een vaste hulp bij het G-tennis op de club. Voldoende redenen om haar dit jaar het Gouden Racket te overhandigen.

Frisse start
De start van het open jeugdtoernooi op 17 en 18 maart was erg fris. Vanwege de snijdende wind en een gevoelstemperatuur van ver onder het vriespunt werden de ochtendwedstrijden in het openingsweekend geannuleerd. In de loop van de week liet het voorjaarszonnetje zich steeds gelukkig meer zien en werd het genieten voor alle partijen. Op de finalezondag kregen alle spelers een gratis lunch aangeboden.

Mandy van Wolferen met  haar ‘Gouden Racket’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren